Allà on no fa gaire hi havia uns músics  de carrer, han aparegut aquests ninots de neu. Silenciosos, tous, propers, formen part d’un paisatge nevat que representa l’hivern. D’aquesta manera la unitat de programació pren forma concreta i ens ajuma a descobrir com és el fred i que fan la mama i el papa per proteger-nos d’ell.

A l’aula, la Joana, aquella nina que és de la nostra mida, també ens ajuda deixant que li posem el gorro de llana, els guants…Com és de complicat això dels guants! Tot i així ens esforcem en prendre a posar-nos-els, o a posar-li a un company o a la Joana. Mentre juguem amb les peces d’abric,  aprenem vocabulari, colors, experimenten amb les textures de les robes, desenvolupem la nostra capacitat motriu

Som a les portes del carnaval i sembla que aquests ninots de neu seran testimonis d’aquest gran esdeveniment.  Tenim ganes de que arribi el dia 25 de gener per començar la festa!